Pàgina principal Actualitat Agenda Materials Grups Bibliografia Persones Grups

Els darrers Cercar Veure tots Afegir nou acte Calendari

Dades complertes de Tribunal Europeu de Drets Humans: funcionament, procediment d'accès i jurisprudència


Titol: Tribunal Europeu de Drets Humans: funcionament, procediment d'accès i jurisprudència
Data: 01-11-2016 fins: 01-12-2016
Tipus d'acte: Curso
Organitza: Institut de Drets Humans de Catalunya
Dades de on es realitzará l'acte:
Lloc: Curs Virtual
Direcció:
Població:
URL: ow.ly/mjM0305lJNx
Correu: cursonline@idhc.org
Colabora(n): Open Society Foundations
Descripció: El Conveni Europeu dels Drets Humans i les Llibertats Fundamentals i el seu òrgan jurisdiccional, el Tribunal Europeu de Drets Humans, constitueixen recuersos fonamentals en els casos de vulneració de drets humans, no sols com a via jurisdiccional, sino també com a font jurisprudencial esencial del nostre ordenament intern. Però la falta de coneixement del Conveni i de les eines procedimentals per accedir i actuar davant el TEDH fa d'aquest sistema de protecció dels drets humans un recurs poc utilitzat.
La utilitat i les potencialitats del TEDH son moltes pero, tenim un coneixement de les possibilitats que ens ofereix? En quins casos podem accedir al TEDH i com és el procedimient per actuar davant aquest tribunal internacional?
Aquest curs ofert per l'IDHC i Open Society Foundations, es dirigeix a les persones interesades en conèixer i utilitzar el sistema europeu de protecció dels drets humans. Per a això s'analitzaran els drets reconeguts en l'àmbit europeu a través de Conveni Europeu de Drets Humans, la jurisprudència del TEDH, i s'estudiarà les eines per a presentar demandes davant el TEDH.


Modificar aquest acte - Afegir nou acte - Cercar - Veure tots - Calendari