rotulo-direccio.gif - 2922 Bytes Página principal Actualidad Agenda Materiales Cine Bibliografía Personas Grupos

Ultimos Buscar Todas Añadir nuevo acto Calendario

Datos completos de Tribunal Europeu de Drets Humans: funcionament, procediment d'accès i jurisprudència


Título: Tribunal Europeu de Drets Humans: funcionament, procediment d'accès i jurisprudència
Fecha: 01-11-2016 hasta: 01-12-2016
Tipo de acto: Curso
Organiza: Institut de Drets Humans de Catalunya
Datos de donde se realizará el acto:
Lugar: Curs Virtual
Dirección:
Población:
URL: ow.ly/mjM0305lJNx
Correo: cursonline@idhc.org
Colabora(n): Open Society Foundations
Descripción: El Conveni Europeu dels Drets Humans i les Llibertats Fundamentals i el seu òrgan jurisdiccional, el Tribunal Europeu de Drets Humans, constitueixen recuersos fonamentals en els casos de vulneració de drets humans, no sols com a via jurisdiccional, sino també com a font jurisprudencial esencial del nostre ordenament intern. Però la falta de coneixement del Conveni i de les eines procedimentals per accedir i actuar davant el TEDH fa d'aquest sistema de protecció dels drets humans un recurs poc utilitzat.
La utilitat i les potencialitats del TEDH son moltes pero, tenim un coneixement de les possibilitats que ens ofereix? En quins casos podem accedir al TEDH i com és el procedimient per actuar davant aquest tribunal internacional?
Aquest curs ofert per l'IDHC i Open Society Foundations, es dirigeix a les persones interesades en conèixer i utilitzar el sistema europeu de protecció dels drets humans. Per a això s'analitzaran els drets reconeguts en l'àmbit europeu a través de Conveni Europeu de Drets Humans, la jurisprudència del TEDH, i s'estudiarà les eines per a presentar demandes davant el TEDH.


Modificar este acto - Añadir nuevo acto - Buscar - Todas - Calendario