rotulo-direccio.gif - 2922 Bytes Página principal Actualidad Agenda Materiales Cine Bibliografía Personas Grupos

Ultimos Buscar Todas Añadir nuevo acto Calendario

Datos completos de Jornada de treball ’12 fronts, 12 mesos després, es redueixen les desigualtats?’


Título: Jornada de treball ’12 fronts, 12 mesos després, es redueixen les desigualtats?’
Fecha: 06-10-2016
Hora: 09:30:00 hasta: 13:00:00
Tipo de acto: Jornadas
Organiza: Pobresa Zero | Justícia Global
Datos de donde se realizará el acto:
Lugar: Facultat de Nàutica, UPC
Dirección: Pla de Palau 18
Población: Barcelona
Provincia: Barcelona
Comunidad autónoma: Catalunya
URL: pobresazero.wordpress.com/2016/09/13/jornada-12fronts-12mesos-despres-7octubre-2016/
Correo: pobresazerocat@gmail.com
Descripción:

El proper 7 d’octubre tindrà lloc a Barcelona (Facultat de Nàutica, Pla de Palau 18) una jornada de treball convocada per Pobresa Zero – Justícia Global amb el títol ’12 fronts, 12 mesos després: es redueixen les desigualtats?’. Per donar seguiment a la campanya de 2015, ‘Posa-t’ho a l’agenda! 12 fronts en la lluita contra les desigualtats‘, i avaluar els avenços assolits al llarg del darrer any en cadascun dels fronts, les més de 3.200 organitzacions que componen la plataforma convoquen experts i representants de l’àmbit polític a debatre al voltant de tres eixos: Benestar i Drets Socials, Fiscalitat i Migracions.

El marc de referència de la jornada, de caire tècnic i preparatori de la campanya 2016 de Pobresa Zero – Justícia Global amb motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, el proper 17 d’octubre, és el document en què es plantegen 41 mesures en ocupació, habitatge, educació, salut, prestacions socials, fiscalitat, migracions, deute públic i desenvolupament sostenible, entre altres àmbits. En el transcurs de la sessió es contrastaran les visions dels participants sobre el grau de compliment d’aquestes mesures i, a partir d’una diagnosi acurada de la situació actual, es traçarà un full de ruta viable de cara al proper any.

PROGRAMA DE LA JORNADA

La inscripció a la jornada ja està oberta a través d’aquest formulari online. Per a més informació podeu contactar amb pobresazerocat@gmail.com.
Modificar este acto - Añadir nuevo acto - Buscar - Todas - Calendario