rotulo-direccio.gif - 2922 Bytes Página principal Actualidad Agenda Materiales Cine Bibliografía Personas Grupos

Ultimos Buscar Todas Añadir nuevo acto Calendario

Datos completos de Càpsula: 'Tu què creus?' Taller didàctic per fomentar el respecte a la diversitat de creences als centres educatius


Título: Càpsula: 'Tu què creus?' Taller didàctic per fomentar el respecte a la diversitat de creences als centres educatius
Fecha: 18-10-2016
Hora: 15:00:00 hasta: 17:00:00
Tipo de acto: Seminario
Organiza: CEESC
Datos de donde se realizará el acto:
Lugar: Seu del CEESC de Lleida
Dirección: Rambla Ferran 32
Población: Lleida
Provincia: Lleida
Comunidad autónoma: Catalunya
URL: www.ceesc.cat/2014-10-29-18-22-22/capsules-educacio-social/capsula-creences-als-centres-educa
Correo: ceesc@ceesc.cat
Contacto: 934521008
Descripción: La Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres educatius de Catalunya, es presenta en un format lúdic per a professionals interessats o implicats en l’àmbit educatiu.
Tu què creus? és un joc de taula que té per objectiu donar a conèixer aquesta Guia. El joc formula preguntes des de diverses perspectives:
El joc és cooperatiu i la seva dinàmica afavoreix el debat entre els participants i la consulta de la guia per respondre les qüestions plantejades. Tots els participants són obsequiats amb un exemplar de la guia.
A la Guia hi podem trobar des del marc jurídic relatiu als drets de llibertat religiosa fins a recomanacions sobre les qüestions més habituals de consulta: les festes religioses en els centres, el vestuari i l’ús de símbols, l’alimentació als menjadors escolars, les matèries del currículum escolar i el dol. En forma d’annexos, la guia ofereix també una recopilació de les referències legals més importants, un recull de fitxes de les diverses confessions presents a Catalunya, un quadre resum de les fitxes, un calendari interreligiós i un apartat de recursos a tenir en compte per aprofundir en alguns dels temes als quals la guia fa referència.


Modificar este acto - Añadir nuevo acto - Buscar - Todas - Calendario