rotulo-direccio.gif - 2922 Bytes Página principal Actualidad Agenda Materiales Cine Bibliografía Personas Grupos

Ultimos Buscar Todas Añadir nuevo acto Calendario

Datos completos de Reunió xarxa educativa Unim esforços, Obrim fronteres!


Título: Reunió xarxa educativa Unim esforços, Obrim fronteres!
Fecha: 23-10-2016
Hora: 17:30:00 hasta: 19:30:00
Tipo de acto: Reunión
Organiza: Xarxa Educativa Unim esforços, Obrim fronteres!
Datos de donde se realizará el acto:
Lugar: Espai Jove La Fontana
Dirección: Gran de Gràcia 190-192
Población: Barcelona
Provincia: Barcelona
Comunidad autónoma: Catalunya
URL: ow.ly/1fYK305f8Zn
Correo: xarxa.obrim.fronteres@gmail.com
Descripción:

UNIM ESFORÇOS, OBRIM FRONTERES!

10 al 18 de desembre, setmana d'accions educatives a favor del dret a migrar

#unimesforços #obrimfronteres #volemacollir
 

Companys i companyes,

Fa massa temps que estem patint una crisi humanitària a nivell mundial. Milions de persones marxen dels seus països fugint de la guerra, de la fam o la vulneració dels drets humans i quan arriben els tanquem les portes. Per això, un grup d’entitats del món educatiu hem impulsat una Xarxa per articular propostes, col·laborar i difondre tot el que està passant per crear més consciència entre infants i joves i, de retruc, a tota la societat. Valorem com a experiència d'aprenentatge, el protagonisme transformador de la infància, els joves i la comunitat.

Amb aquest objectiu, i coincidint amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), convoquem un seguit d’actes reivindicatius durant la setmana del 10 al 18 de desembre i una trobada conjunta de totes les escoles el 15 de desembre

El dilluns 24 d’octubre a les 17.30h farem a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190-192) la propera trobada oberta de la Xarxa educativa. Serà una jornada de treball on es treballarà per comissions per preparar el conjunt d'activitats del desembre i les accions de difusió. Per facilitar la trobada us animem a omplir AQUESTA FITXA ( ow.ly/1fYK305f8Zn ) amb idees i propostes! Us hi esperem!!

Totes aquelles persones que estigueu interessades en compartir experiències i/o en participar als actes que s'estan preparant podeu subscriure-us a la xarxa enviant un correu a xarxa-educativa-suport-refugiades@googlegroups.com o posant-vos en contacte amb xarxa.obrim.fronteres@gmail.com.

Si us plau, compartiu això amb tothom que conegueu per anar estenent un canvi que ens porti a una societat més humana, solidària i acollidora.

Gràcies i ens veiem el 24 d’octubre a a l’Espai Jove La Fontana!!!!

Xarxa educativa a Gràcia en suport a les persones refugiades
Modificar este acto - Añadir nuevo acto - Buscar - Todas - Calendario