rotulo-direccio.gif - 2922 Bytes Página principal Actualidad Agenda Materiales Cine Bibliografía Personas Grupos

Ultimos Buscar Todas Añadir nuevo acto Calendario

Datos completos de Convocatòria per enviar candidaturas al Premi Solidaritat 2016


Título: Convocatòria per enviar candidaturas al Premi Solidaritat 2016
Fecha: 31-10-2016 hasta: 09-12-2016
Tipo de acto: Otros
Organiza: Institut de Drets Humans de Catalunya - IDHC
Datos de donde se realizará el acto:
Lugar: Les propostes de candidatura s'han de present
Dirección: institut@idhc.org
Población: Barcelona
Provincia: Barcelona
Comunidad autónoma: Catalunya
URL: http://www.idhc.org/ca/incidencia/especials/premi-solidaritat/convocatoria-2016.php
Correo: www.idhc.org
Contacto: T. 93 119 03 72
Descripción: El Premi Solidaritat, atorgat per l'Institut de Drets Humans de Catalunya des de 1987, està destinat a reconèixer persones, col·lectius i entitats que hagin destacat per la seva lluita pels drets humans a Catalunya. Des de 1998, l'IDHC reconeix també amb la menció especial Mitjans de comunicació a als mitjans i professionals que, en l’exercici de la seva tasca divulgativa i informadora, aborden d’una manera clara i decidida la defensa, protecció i promoció dels drets humans.

La convocatòria per presentar candidatures al Premi Solidaritat 2016 està oberta fins el proper 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans.

Les candidatures rebudes són valorades per un jurat format per membres de la Junta Directiva de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i per personalitats rellevants en la defensa dels drets humans a Catalunya, encarregat d'escollir el Premi Solidaritat 2016. El jurat farà pública la seva decisió al gener de 2017.

Per presentar candidatures s'ha d'omplir un formulari i enviar-lo per correu electrònic a institut@idhc.org, indicant a l’assumpte “Premi Solidaritat 2016”.

Bases del Premi Solidaritat 2016
1. L’Institut de Drets Humans de Catalunya atorga des de l’any 1987 el Premi Solidaritat, un premi que té per objecte reconèixer persones, col·lectius o entitats que hagin destacat en la seva lluita pels drets humans a Catalunya.
2. La persona o col·lectiu guardonat és escollit per un jurat format per membres de la Junta directiva de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i per personalitats rellevants en la defensa dels drets humans a Catalunya.
3. Qualsevol persona, grup de persones o col·lectiu pot presentar candidatures fins el 10 de desembre de 2016.
4. Per realitzar una proposta de candidatura s’haurà de completar el formulari disponible a la pàgina web www.idhc.org i enviar-lo per correu electrònic a institut@idhc.org, indicant a l’assumpte “Premi Solidaritat 2016”.
5. Al formulari s’han d’indicar les activitats i els mèrits que creieu que fan mereixedora del guardó la candidatura proposada. El formulari pot complementar-se amb un màxim de tres documents en format electrònic.
6. Al formulari han de constar molt clarament les dades de contacte de la persona responsable de la seva presentació.
7. Les candidatures han de ser presentades sempre per terceres persones o col·lectius. En cap cas s’acceptaran candidatures pròpies ni tampoc candidatures provinents de o referides a qualsevol Administració pública.
8. Les candidatures han de referir-se a persones o col·lectius que desenvolupin la seva tasca principal a Catalunya.
9. El jurat donarà a conèixer el seu veredicte al llarg del mes de gener de 2017.
10. El Premi Solidaritat s’atorga en un acte públic al Parlament de Catalunya on es fa el lliurament d’una escultura creada especialment per a aquest reconeixement per l’artista Jaime de Córdoba.
11. La proposta de candidatures en aquest premi implica l’acceptació de les bases de la convocatòria.

Descarrega les bases de la convocatòria en pdf: http://www.idhc.org/img/butlletins/files/BasesPremiSolidaritat_cat.pdf

Descarrega el formulari per presentar candidatures: http://www.idhc.org/img/butlletins/files/FormulariPremiSolidaritat%281%29.docm


Modificar este acto - Añadir nuevo acto - Buscar - Todas - Calendario