Pàgina principal Actualitat Agenda Materials Grups Bibliografia Persones Grups

Els darrers Cercar Veure tots Afegir nou acte Calendari

Dades complertes de La supervisió a l’acció social


Titol: La supervisió a l’acció social
Data: 18-01-2017
Hora: 18:00:00 fins: 19:00:00
Tipus d'acte: Conferencia
Organitza: CEESC
Dades de on es realitzará l'acte:
Lloc: CEESC Barcelona
Direcció: Aragó 141-143, 4a planta
Població: Barcelona
Provincia: Barcelona
URL: www.ceesc.cat/2014-10-29-18-22-22/capsules-educacio-social/204-capsula-acciosocial
Correu: ceesc@ceesc.cat
Contacte: 934521008
Descripció:

En aquesta càpsula es presentarà el llibre i tesi de Carmina Puig “La supervisión en la acción social”, que desenvolupa i aprofundeix sobre la supervisió com un procés que s’aplica tant en l'exercici professional com en la formació acadèmica o contínua, i que té com a objectiu reflexionar i revisar el quefer professional i els sentiments que acompanyen l'activitat, així com contrastar els marcs teòrics i conceptuals amb la pràctica quotidiana. Es concep, doncs, com un espai de formació i renovació al llarg de l'exercici professional, en el qual cal preguntar-se, dubtar i canalitzar, en ocasions, la impossibilitat de la troballa de solucions.

Un espai que es caracteritza per la reflexió sistemàtica sobre l'acció professional sense funcions de control. Cal destacar que l'enfocament del que parteix aquest llibre és la denominada supervisió externa, és a dir, una supervisió conduïda per un professional que no està vinculat a la institució contractant.

A càrrec de Carmina Puig Cruells, autora de la tesi i llibre. Professora de Treball Social, Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili. Llicenciada en Psicologia i Doctora en Antropologia Social i Cultural.
Modificar aquest acte - Afegir nou acte - Cercar - Veure tots - Calendari