rotulo-direccio.gif - 2922 Bytes Página principal Actualidad Agenda Materiales Cine Bibliografía Personas Grupos

Ultimos Buscar Todas Añadir nuevo acto Calendario

Datos completos de La supervisió a l’acció social


Título: La supervisió a l’acció social
Fecha: 18-01-2017
Hora: 18:00:00 hasta: 19:00:00
Tipo de acto: Conferencia
Organiza: CEESC
Datos de donde se realizará el acto:
Lugar: CEESC Barcelona
Dirección: Aragó 141-143, 4a planta
Población: Barcelona
Provincia: Barcelona
URL: www.ceesc.cat/2014-10-29-18-22-22/capsules-educacio-social/204-capsula-acciosocial
Correo: ceesc@ceesc.cat
Contacto: 934521008
Descripción:

En aquesta càpsula es presentarà el llibre i tesi de Carmina Puig “La supervisión en la acción social”, que desenvolupa i aprofundeix sobre la supervisió com un procés que s’aplica tant en l'exercici professional com en la formació acadèmica o contínua, i que té com a objectiu reflexionar i revisar el quefer professional i els sentiments que acompanyen l'activitat, així com contrastar els marcs teòrics i conceptuals amb la pràctica quotidiana. Es concep, doncs, com un espai de formació i renovació al llarg de l'exercici professional, en el qual cal preguntar-se, dubtar i canalitzar, en ocasions, la impossibilitat de la troballa de solucions.

Un espai que es caracteritza per la reflexió sistemàtica sobre l'acció professional sense funcions de control. Cal destacar que l'enfocament del que parteix aquest llibre és la denominada supervisió externa, és a dir, una supervisió conduïda per un professional que no està vinculat a la institució contractant.

A càrrec de Carmina Puig Cruells, autora de la tesi i llibre. Professora de Treball Social, Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili. Llicenciada en Psicologia i Doctora en Antropologia Social i Cultural.
Modificar este acto - Añadir nuevo acto - Buscar - Todas - Calendario