Pàgina principal Actualitat Agenda Materials Grups Bibliografia Persones Grups

Els darrers Cercar Veure tots Afegir nou acte Calendari

Dades complertes de Poesia, música i cultura de la Terra amb Gustavo Duch i Tomás de los Santos


Titol: Poesia, música i cultura de la Terra amb Gustavo Duch i Tomás de los Santos
Data: 12-10-2016
Hora: 19:30:00 fins: 21:00:00
Tipus d'acte: Otros
Organitza: SCEA (Societat Catalana d'Educació Ambiental)
Dades de on es realitzará l'acte:
Lloc: Aula Ambiental Bosc Turull
Direcció: Passeig Turull, 2
Població: Barcelona
Provincia: Barcelona
Comunitat autònoma: Catalunya
URL: http://www.boscturull.cat/index.php/activitats-hivern/57-cicle-arrelarts-teatre-i-consum-responsable
Correu: aula@boscturull.cat
Descripció: Quins llenguatges podem utilitzar per expressar-nos a favor de la sobirania alimentaria i en contra de la mercantilització de la natura? En aquest espectacle participativa, Gustavo Duch i Tomás de los Santos ens acompanyaran per experimentar a través de relats, versos, haikus, tweets i música sobre la cultura de la terra.
GustavoDuch és activista per a la sobirania alimentària amb dues cares, com la lluna. Una cara a mode de periodista i que projecta en el projecto col·lectiu de la revista que coordina, Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Cultura, y en altres mitjans de comunicació. I una altra cara a mode d’escriptor i amb contes, poesies o relats, que recull en llibre com Mucha Gente Pequeña o Secretos, trasllada també històries per reflexionar sobre la globalització, l’agricultura, el medi ambient, el feminisme...
Tomás de los Santos és un autor de cançons valencià que posa la mirada al seu voltant: a l'horta i la ciutat hostil, a les relacions humanes, a l'amistat, al masclisme, a la pobresa material del talent, a la repressió de la diferència i a la manca de justícia, a la memòria històrica, i tot això i allò amb el vernís de la quotidianitat i amb cert lirisme explícit i còmplice. Guanyador del IV Premi Miquel Martí i Pol al millor poema musicat en llengua catalana i del Premi Ovidi Montllor al Millor Disc de Cançó 2014 pel seu treball Dones i dons. Actualment està enllestint el seu pròxim treball Segona Mà.
Inscriu-te a aquesta activitat a través del següent enllaç: https://goo.gl/forms/xyt30btKlXJW8Vrm2


Modificar aquest acte - Afegir nou acte - Cercar - Veure tots - Calendari