rotulo-direccio.gif - 2922 Bytes Página principal Actualidad Agenda Materiales Cine Bibliografía Personas Grupos

Ultimos Buscar Todas Añadir nuevo acto Calendario

Datos completos de Poesia, música i cultura de la Terra amb Gustavo Duch i Tomás de los Santos


Título: Poesia, música i cultura de la Terra amb Gustavo Duch i Tomás de los Santos
Fecha: 12-10-2016
Hora: 19:30:00 hasta: 21:00:00
Tipo de acto: Otros
Organiza: SCEA (Societat Catalana d'Educació Ambiental)
Datos de donde se realizará el acto:
Lugar: Aula Ambiental Bosc Turull
Dirección: Passeig Turull, 2
Población: Barcelona
Provincia: Barcelona
Comunidad autónoma: Catalunya
URL: http://www.boscturull.cat/index.php/activitats-hivern/57-cicle-arrelarts-teatre-i-consum-responsable
Correo: aula@boscturull.cat
Descripción: Quins llenguatges podem utilitzar per expressar-nos a favor de la sobirania alimentaria i en contra de la mercantilització de la natura? En aquest espectacle participativa, Gustavo Duch i Tomás de los Santos ens acompanyaran per experimentar a través de relats, versos, haikus, tweets i música sobre la cultura de la terra.
GustavoDuch és activista per a la sobirania alimentària amb dues cares, com la lluna. Una cara a mode de periodista i que projecta en el projecto col·lectiu de la revista que coordina, Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Cultura, y en altres mitjans de comunicació. I una altra cara a mode d’escriptor i amb contes, poesies o relats, que recull en llibre com Mucha Gente Pequeña o Secretos, trasllada també històries per reflexionar sobre la globalització, l’agricultura, el medi ambient, el feminisme...
Tomás de los Santos és un autor de cançons valencià que posa la mirada al seu voltant: a l'horta i la ciutat hostil, a les relacions humanes, a l'amistat, al masclisme, a la pobresa material del talent, a la repressió de la diferència i a la manca de justícia, a la memòria històrica, i tot això i allò amb el vernís de la quotidianitat i amb cert lirisme explícit i còmplice. Guanyador del IV Premi Miquel Martí i Pol al millor poema musicat en llengua catalana i del Premi Ovidi Montllor al Millor Disc de Cançó 2014 pel seu treball Dones i dons. Actualment està enllestint el seu pròxim treball Segona Mà.
Inscriu-te a aquesta activitat a través del següent enllaç: https://goo.gl/forms/xyt30btKlXJW8Vrm2


Modificar este acto - Añadir nuevo acto - Buscar - Todas - Calendario