Algunes activitats al voltant dels Drets Humans

  • Concurs Drets Humans al Carrer. Institut de Drets Humans de Catalunya.
    Concurs de contes infantils sobre cadascun dels 30 articles de la Declaració. Els relats guanyadors es publicaran en un llibre i s'utilitzaran per a sessions de contacontes sobre la Declaració.

  • Una postal pels Drets Humans. Federació Catalana d'ONGD pels Drets Humans.Activitat educativa per motivar la participació dels alumnes en la commemoració del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

  • Cibermanifestació pels Drets Humans. Federació Catalana d'ONGD pels Drets Humans. Es tracta de donar suport de forma individual (alumnes) o col·lectiva (classes, escoles) a la manifestació virtual que s’està duent a terme per commemorar el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

  • Exposició 60 Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Associació per a les Nacions Unides a Espanya / Ajuntament de l'Hospitalet. L’exposició restarà oberta del 2 al 17 de desembre i consta d’11 instal·lacions en 11 estacions de metro. En cadascuna d’elles podreu trobar una de les lletres que conformen la paraula DRETS HUMANS, una lletra que ens parla d’un dret concret: un dret humà que podem recolzar i fer possible amb les nostres accions quotidianes. Les trobareu als vestíbuls de les estacions de metro d’Artigas-St Adrià, Bellvitge, Can Cuiàs, Cornellà Centre, Fondo, Joanic, Mundet, Pg. de Gracia, Pep entura, Sagrera i Sants Estació.