MATERIALELS EN CASTELLANO


Aquesta selecció de pel.lícules i fitxes didàctiques constitueix la segona part d'una col.lecció de materials dedicats a la temàtica del desenvolupament. En aquest bloc es pretén facilitar l'ús pedagògic d'una sèrie de films de ficció per informar, reflexionar i debatre sobre les manifestacions del que s'ha convingut en anomenar subdesenvolupament.

Després d'una primera sèrie dedicada a les relacions nord-sud, Cinema i Desenvolupament I: Les relacions nord-sud, en aquesta ocasió el centre d'atenció s'ha posat en cóm es manifesta de forma concreta en la vida quotidiana de la gran majoria de les poblacions dels països del sud els efectes d'aquests processos globals d'empobriment. Amb la finalitat que aquest material pugui servir per informar i obrir un procés de reflexió i empatia, s'ha volgut oferir una mirada actual als diferents desordres provocats pe aquesta situació de desigualtat nord-sud.

Amb els materials adjuntem una fitxa d'avaluació, per conèixer l'ús que feu d'aquest recurs i la vostra opinió. Agraïrem molt la vostra col.laboració, responent a aquest qüestionari.

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya -
ACCD

Programa Barcelona Solidària