JOC DE ROL: ÀFRICA, DEUTE O EDUCACIÓ

 

Aquesta activitat és un joc de rol realitzat per Intermón, el qual podeu adquirir a la seva seu social. El joc simula una reunió de la comissió preparatòria del Pla 2015: "EDUCACIÓ PER A TOTS", que l'Assemblea de les Nacions Unides vol posar en marxa. L'Assemblea ha encarregat a la Comissió la missió d'aprovar una proposta que garanteixi l'accés a l'escolarització de tots els nens i nenes de Moçambic.

Aquesta proposta serà un dels primers passos perquè les Nacions Unides apliquin des d'una perspectiva mundial el Pla 2015: "Educació per a tots".

Un cop finalitzada la dinàmica, i fora del joc de rol, Intermón us proposa elaborar a la classe un Pla d'Acció, que faci possible la condonació del deute extern per invertir-lo en educació, i contribuir així a la universalització de l'educació. Intermón trametrà aquest Pla d'Acció elaborat pels alumnes, juntament amb els de tots els centres que també l'hagin enviat, al Fons Monetari Internacional i, concretament, al seu representant espanyol a Washington.

Si voleu adquirir aquest joc de rol per el vostre centre, la seu social a Barcelona d'Intermón està:
c/ Roger de Llúria, 15 - 08010 BCN. Tel.93 482 07 00 - Fax 93 482 07 07.


Index
Següent