ATUREM LA GUERRA!


Durant la guerra de Bòsnia, Barcelona i Catalunya van demostrar la seva capacitat de reacció contra la guerra i la injustícia. Una vegada més ens hem de mobilitzar contra els bombardejos, les matances massives, contra la situació desesperada dels refugiats, les violacions i els camps de concentració.

Mitjançant la manipulació mediàtica ens volen fer creure que no és una guerra, sinò una intervenció humanitària i a favor dels drets humans. No acceptem els falsos dilemes: donar suport a l'OTAN o donar suport a la política de Milosevic. L'OTAN no ha salvat cap kosovar. Rebutgem la confusió que hi ha al voltant dels seus objectius. Denunciem el suport a la guerra del govern espanyol, català i d'aquelles forces polítiques paralmentàries que s'hi han afegit.

La principal víctima de l'escalada militar és la població civil, ja sigui sèrbia o kosovar. Rebutgem la guerra, els crims i les represàlies sistemàtiques contra la població.

La solució del conflicte només potser política i ha d'acceptar el reconeixement del dret del poble kosovar a decidir democràticament el futur de Kosovo. Un futur que ha de respectar els drets de les minories que hi viuen.

Donem suport a aquelles mesures polítiques que acabin amb el règim criminal de Milosevic i ens solidaritzem amb les organitzaciones sèrbies que s'hi oposen.

Cal la mobilització ciutadana per exigir el cessament dels bombardejos de l'OTAN, la política de neteja ètnica i la retirada de les tropes sèrbies de Kosovo.

 
atrás